Dorina, chiar daca voi mai scrie foarte rar pe forum, cand va mai fi nevoie, nu uitati ca sunt inscris din oficiu in grup. Eventual imi poti trimite un PM, pentru mai multa siguranta.
Cristi, iarta-ma, dar ma faci sa ma simt jenat si vinovat: am citit pomelnicele cu cei inscrisi, trei posturi la rand, dar niciodata nu imi amintesc sa te fi numarat printre ei. La fel si "colaps" caruia nu-i stiu numele de botez, dar pentru care - la fel ca si pentru tine - am un respect cu totul aparte. S-a mai constituit vreun grup mai recent (dupa Sfanta Marie si dupa 8 Septembrie, cand practic s-au incheiat cele 40 de zile) si nu stiu eu? Sau poate era mai dedemult, dar a functionat discret. Ar fi prea frumos sa fie adevarat!...
Iarta-ma, probabil mi-a scapat mie ceva de cand am renuntat la forum!... Pentru ca nu stiu decat de
primul , cand autoarea morala si neobosita a fost Miha-anca,
al doilea , adica acesta pe care postam acum, cand Dorina a preluat sarcina si s-a luptat ca o leoaica (prietenii stiu de ce!) si
al treilea , ceva mai discret si fara catisme, din Postul Sfintei Marii, cand fiecare a citit ce i-a placut mai mult dintre acatiste sau Paraclisul Sfintei Fecioare.
Daca mai este vreun grup deja constituit, m-as simti onorat sa ma includeti si pe mine!