Multumesc pentru toate informatiile privind medicina chineza....eu am dat doar un exemplu-in sensul unor tratamente in care lipsesc cu desavarsire pilulele,etc.....stiu ce este un Sfantul Maslu(chiar am apelat la el),stiu ce este o spovedanie si tot ce trebuie facut cind omul este pe patul de suferinta.Toate astea le-am aplicat cind am avut-o pe mama mea in suferinta si nu numai.....Insa repet,daca am dat exemplu acelor oameni cu tratamentele lor nu inseamna ca eu am alergat la acupunctura(chiar mi-ar fi frica ).....dar nu pot spune ca nu am apelat deseori la puterea tamaduitoare a plantelor(chiar daca nu sunt de meserie).Mi-am procurat carti,am studiat,am plecat in cautarea lor,le-am cules singura in special din preajma manastirilor unde mergeam in concediu....apoi le foloseam tot dupa niste recomandari si multumesc Bunului Dumnezeu,ma simt foarte bine.Cred si sper ca am fost inteleasa gresit in postarea pe care am facut-o atunci.O sa incerc sa ma abtin de a mai da "sfaturi "pentru a nu creea discutii "fara rost".....Iertati-ma va rog!!!!!!
|