ganduri numai de bine
Buna ziua,
Desi nu am mai intrat de mult pe acest forum, pot sa va spun ca am continuat sa-i multumesc Sf. Nectarie pentru tot ce a facut el pentru mine, am continuat sa citesc acatistul de 2 ori pe zi, si sa ma duc la biserica Radu Voda din Bucuresti de 5-6 ori pe saptamana.
De ce? Pentru ca m-a ajutat atunci cand am avut nevoie mai mare de el, si pentru ca simt ca mai devreme sau mai tarziu el te ajuta.
Din mai de cand am auzit de Sf. Nectarie nu a trecut o zi fara sa citesc acatistul, iar atunci cand s-a intamplat sa nu-l citesc( desi a fost foarte rar), am recuperat a doua zi, pentru ca simteam ca-mi incalc promisiunea facuta.
Mai demult scriam ca am cunoscut pe cineva din alta tara si ca ne dorim sa ne cunoastem mai bine dar era problema de viza pentru SUA. Sf Nectarie mi-a ascultat rugile si am luat viza pe 10 ani.
Cineva mi-a zis ca ar trebui sa ma rog la Sf. Nectarie sa ma inteleg bine cu el si sa nu patesc cine stie ce, dar eu eram convinsa ca sfantul nu m-ar fi lasat sub nici o forma.
Am ajuns la la el in concediu si vreau sa va zic ca este asa cum m-am asteptat eu(putea sa aiba dreptate doamna care mi-a zis sa am grija), dar Sf. Nectarie mi-a ajutat si sunt convinsa ca o sa ma ajute si de acum in continuare.
Ma rog la el cu credinta si nadejde si stiu ca indiferent de situatie este langa mine, cateodata il simt chiar langa mine ca ma asculta in permanenta.
Este adevarat ca sunt cazuri in care il intreb, de ce mi se intampla asta, si ca ce ar trebui sa fac, si nu-mi raspunde, dar sunt convinsa ca ma va ajuta asa cum a facut-o mereu.
Continuati sa sperati in el indiferent de situatie.
Au fost moment cand nu mai speram la nimic, dar continuam sa ma rog cu mai muta credinta si speranta ca nu voi fi lasata la greu si ca Sf. Nectarie o sa ma ajute indiferent de situatie.
TREBUIE DOAR SA CREZI!!!!!!!!!!!!!!!!
In ceea ce priveste prietenii, mai devreme sau mai tarziu ei tot te tradeaza, nicidecum Sf. Nectarie
|