View Single Post
Vechi 28.09.2010, 12:23:18
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ..

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
nu sunt ateu, dar sunt de acord cu andrei in aceasta problema. eu mi-am pierdut credinta, credeam orbeste, ma rugam mereu, plangeam, mergeam la biserica, incercam sa nu pacatuiesc, dar El nu a vazut stradania mea, nu m-a luat in seama, nu prea am multe, nici nu vreau bani sau alte bunuri, vroiam doar iubire. in schimb am primit tot mai multa suferinta. minciunile din evanghelie m-au indepartat de El. stiu ca ma asteapta iadul dar nu poate fi mai rau ca aici.
Cristi, te inteleg sa stii, ca am trecut si eu prin asta. Dar suferinta, m-a apropiat de El. Iti recomand sa citesti cartea Sfantului Siluan Athonitul, "Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei". Ai sa gasesti acolo, un lucru asemanator cu al tau, Sfantul Siluan, ostenindu-se foarte mult, si ajungand la capatul rabdarii, a cartit impotriva lui Dumnezeu spunand: "Esti neinduplecat". Restul, ai sa aflii citind cartea. Si vorbeste despre problema ta cu parintele tau duhovnic, daca ai. Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote