Citat:
În prealabil postat de eduardd
-ps- sant curioasa daca ii veti acorda un topic intreg si lui Marius..asa cum i-ati deducat lui Scotianul.. 
|
Da, Jeny...eu dupa cum observi, asa cum am dedicat un topic Scotianului pe care nu-l cunosc, dar am ramas cu o frumoasa impresie din postarile lui....asa voi dedica un topic si lui Marius pe care il cunosc ceva mai mult si de mai multi ani, si nu doar din acest forum.
Eu voi dedica topice tuturor celor care merita...si anume tuturor celor care au demonstrat ca sunt OAMENI.
Mi-as dori pe acest forum mai multi crestini-ortodocsi si oameni asa cum este Marius, chiar daca el se aprinde repede....se aprinde pentru adevar si credinta, cine nu-l cunoaste sau pe cine nu a interesat sa ii citeasca postarile cu intentia sa le inteleaga, desigur ca il judeca si il acuza....si asta este valabil pentru sectanti si cei care traiesc cu "capul intre urechi"...ca sa nu spun ca "precum caii cu ochelari".
Eu nu caut sa ii aduc prea multe elogii, ca nu-i plac astfel de lucruri...spun doar atat ca regret enorm decizia pe care a luat-o sa ceara adminului stergerea acestui cont....vad ca din ce in ce se imputineaza pe acest forum postarile si userii adevarati crestin-ortodocsi....si se inmultesc ca ciupercile sectantii cu postarile lor si userii pseudo-ortodocsi...in fine, probabil ca asta se vrea din acest forum...nici eu nu mai stiu ce sa spun exact.
Sunt extrem de surprinsa desi stiu ca a luat cea mai buna decizie pentru el, credinta si sanatatea lui...insa forumul a mai pierdut un OM si pe deasupra si CRESTIN-ORTODOX....ATAT!!!