25.05.2007, 20:12:00
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 05.12.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de ancah
Dillema, din cate inteleg, esti o femeie de isprava si chiar daca ai mai mult tempreament, sa stii ca nu dai semne ca ai fi feminista, ci o buna sotie si incerci ca toata lumea sa fii o buna crestina. Am vazut ca te-ai inmuiat cand ai scris despre familia ta. O feminista nu mai are inima. Dar pot sa-ti spun, ca m-au bucurat cuvintele tale. In rest, in privinta temperamentului, daca asculti pe mp3 predici cu mari duhovnici, vei vedea tonul pe care trebuie sa-l adoptam, ca sa nu speriem Duhul Sfant cu glasul nostru. Pe mine aceste auditii m-au ajutat mult, caci ce folos daca dai unui om cel mai bun sfat si il spui zbierand. Omul va fugi si nu va primi nimic. Dar tonul bland, pe care nici eu nu l-am invatat inca, nu sperie.
Doamne ajuta!
|
In anumite puncte de vedere ai dreptate si am incercat asi acesta cale..dar m-au luat de slaba de inger sau mai bine zis proasta. Nu toti suntem la fel si aceasta atitudine domoala nu e folosiatoare tuturor. Unii de ex au nevoie de un duhovnic mai temperamental, altii de un duhovnic mai calm de aceea sunt unii care inca mai cauta duhovnic. Si nu sunt asa tot timpul ci dupa cum imi cere situatia. Altii de ex nu te asculta daca nu ridici tonul, altii se simt iritati ...acu depinde de ala care e destept si stie sa ia ce e folositor din mesaj. Care ai cap pe umeri ...nu tonul ar trebui sa te preocupe ci mesajul. Sunt sfinti parinti foarte duri la cuvant ..dar nu il folosesc ca sa ne sperie ci ca sa intre adanc in suflet. Uneori trebuie s descrii si crunta realitate ca sa ii aduci pe unii cu picioarele pe pamant sa nu mai viseze...parerea mea. Si cum toti suntem ramuri vlastarele de vita ale lui Hristos...cu daruri si haruri diferite...
|