Citat:
În prealabil postat de dillema
Femeia cat de feminista o fi ... dupa educatia care o primeste in familie si societate tot va spala izmenele barbatului si va face mancare pe langa alte activitati la care e obligata sa le presteze tot in a-si ajuta barbatelul.
|
Slava Domnului ca te-ai mai domolit, stii doar ca intentia mea era sa nu te supar ci doar sa clarificam niste termeni.
In cazul din citatul de sus nu cred ca este o feminista, tu te-ai aruncat cu tot arsenalul sa iei apararea femeilor in general, si acum mi-am dat seama ca nu vorbim despre acelasi lucru.
Intr-un caz concret de feminism vazut cu ochii mei la un coleg de servici am avut ocazia sa vad ce inseamna cu adevarat mindria accentuata prin obtinerea unui post de conducere, si asta nu ca pozitia in sine ar reprezenta ceva rau, nu Doamne Fereste, insa ce se intimpla, diavolul te sminteste, mai ales prin mindrie, ca esti cineva, nu mai este nimeni ca tine, si chiar iti baga-n ca si idiotenia ca esti de neinlocuit si esti nemuritor, si deci ce rost are sa mai faci munci de nimic prin casa ca o servitoare cind, la servici toti ti se inclina si te saluta ei primii...
Ei, aici tocmai asta s-a si intimplat , nu a mai spalat nimeni vasele ( deoarece numai el ajunsese sa faca totul in casa) si a fost curios sa vada pina unde se va ajunge daca nici el nu se mai atinge de nimic, si uite asa vasele murdare au ajuns pina la tavan, mizeria in casa cit cuprinde, iar rufele maldar linga usa, cu ciorapi si chiloti peste tot aruncati, si ce crezi,... s-a intimplat exact ce se intimpla in majoritatea cazurilor in vremurile moderne, au ajuns la divort, dupa 10 ani de casnicie!!!!!, pe care initial o incepusera cu dragoste, fiind foarte fericiti, si asta din cauza ca femeia a hotarit ca sa fi feminista este mai COOL!
Si cine a avut de cistigat din afacerea asta??????????????????????????? rezultatul fiind:
.......doua chirii
.......doua imprumuturi la banca
.......avocatii
.......doua masini
.......doua din de toate, in loc de una:(
Asta din pacate este Dilemo, partea trista a lucrurilor, ca suntem incontinuu manipulati de altii..., si ne indobitocim cu totii, femei, barbati laolalta crezind ca feminismul, si alte tendinte... reprezinta dorinta noastra arzatoare de libertate, ce gluma amara...deci din nou nu vorbim despre femeile care tin gospodarii si sunt si shefe, cistiga bani buni(Doamne Ajuta), sper ca nu sari iar ca arsa...:D:D:D