View Single Post
Vechi 28.09.2010, 20:37:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Cristi daca ne poti da si un linck sau o indrumare unde putem gasi acest acatist cu care iar m-ai surprins, cu siguranta vei aduce alinare multor suflete in mare nevoie de el...

Pe zi ce trece raman ma surprinsa de cate acatiste au aparut si la cate probleme sunt grabnic ajutatoare....acum desigur ca pe vremea cand am descoperit eu rugaciunea si acatistele nu se gasea decat un singur acatistier, cu acatistele sfintilor obisnuiti din calendarul ortodox plus acatistele catre Mantuitorul si Maica Domnului si sunt convinsa ca oricare ar fi fost citit, pentru orice necaz si trebuinta, ele ajutau si ajuta in continuare....dar sincer sunt fascinata de acestea noi...
Sincer , nu am cautat pe net , dar pot indica o carte , o adevarata comoara , ce am cumparato cu ceva timp in urma de la Biserica mea . Cartea se numeste " Buchete de Acatiste ale Maicii Domnului " , si are 760 de pagini , in format cartonat , editata de Editura Biserica Ortodoxa din Alexandria , tiparita cu binecuvantarea Prea Sfintitului Parinte Galaction . Sunt peste 27 de Acatiste ale Maicii Domnului , cu lamuriri si explicatii la fiecare . Este una din carticelele mele de suflet , mult dragi mie si de mare folos . In coltisorul meu , unde candela arde tot timpul , am si comorile mele (mica mea colectie de suflet ) . Cred ca aceasta carte se mai gasete , dar sa o cautam cu rabdare , si sunt sigur ca cei ce vor s-o aiba o vor gasi , o vor descoperi in cele din urma . Iertare ca nu am mai stat sa caut si pe net ! Doamne ajuta !