Citat:
În prealabil postat de cozia
Slava Domnului ca te-ai mai domolit, stii doar ca intentia mea era sa nu te supar ci doar sa clarificam niste termeni.
Intr-un caz concret de feminism vazut cu ochii mei la un coleg de servici am avut ocazia sa vad ce inseamna cu adevarat mindria accentuata prin obtinerea unui post de conducere, si asta nu ca pozitia in sine ar reprezenta ceva rau, nu Doamne Fereste, insa ce se intimpla, diavolul te sminteste, mai ales prin mindrie, ca esti cineva, nu mai este nimeni ca tine, si chiar iti baga-n ca si idiotenia ca esti de neinlocuit si esti nemuritor, si deci ce rost are sa mai faci munci de nimic prin casa ca o servitoare cind, la servici toti ti se inclina si te saluta ei primii...
Ei, aici tocmai asta s-a si intimplat , nu a mai spalat nimeni vasele ( deoarece numai el ajunsese sa faca totul in casa) si a fost curios sa vada pina unde se va ajunge daca nici el nu se mai atinge de nimic, si uite asa vasele murdare au ajuns pina la tavan,
|
Nu m-am suparat cu nimic nu iti fie teama si is domolita demult...daor ca impresia asta ti-a dat-o ca nu prea ai stiut cum sa iti scoti maneca in rest..Doamne ajuta! Stii ca noi femeile avem dreptate dar cand e vorba de partea mai puturoasa a vietii care nu face nimanui placere adica spalatul, schimbarea scutecelor, mancarea spalarea vaselor ..asta nu va place si plasati aceste atributii cui??? cica femeii ca e mai slaba din fire si daca tipi o leaca se sperie si fuge sa spele vasele. Feminismul este eliberarea din misoginism inteles matale? cand veti controla acest "curent" in randul masculilor poate si feminismul va disparea.
iar cand ai post de conducere ..normal ca nu prea ai timp mult dar ai nevoie de mai multa intelegere mai ales ca aduce bani mai multi postul. Iar cand o femeie e in post de conducere...atunci jale pe capul sotului in primul rand sa nu mai mentional subordonatii masculi. IAr ea ca nu mai are timp de spalat, copii etc dar aduce bani mai multi in casa nu prea convine orgoliului maculin si iaca nenea divorteaza ca ii este lezat "capul"