View Single Post
Vechi 29.09.2010, 00:30:20
deschideochii deschideochii is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Dragul meu, ochii ar trebui sa-i deschida aceeia care au luat Cuvantul lui D-zeu si l-au interpretat dupa ureche.
Poti sa vorbesti despre credinta in D-zeu atata timp cat Cuvantul Sau este interpretat si inteles de toti intr-un fel.
Nici la cei care pretind ca citesc si Studiaza Biblia nu este unitate in idei si invataturi....si atunci as intreba: VREA DUMNEZEU DEZBINARE PE BAZA CUVANTULUI SAU? Cine nu suporta unitatea , pacea si iubirea intre crestini, acela este care guverneaza si conduce sumedenia de secte ...
Noi vom da socoteala in fata lui Dumnezeu dupa FAPTELE NOSTRE, stim asta...dar voi toti sectarii veti da seama in fata lui D-zeu pt ca datorina neascultarii si nesupunerii fata de conducatorii Bisericii , a-ti interpretat sBiblia dupa cum v-a dus capul...

Si ca o concluzie: tu crezi ca toate sectele sunt de la D-zeu?
Ochii trebuie deschisi de voi, pt ca voi nu sunteti uniti in doctrina....

Nu cred ca toate sectele sunt de la Dumnezeu la fel cum cred ca pot fi si unele care vin de SUS. Asta daca secta=comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă. Daca stau bine si ma gandesc si ortodoxia s-a desprins din biserica oficiala de inainte de 1054.

Poate sa existe unitate intre unele culte, de ex: Alianta Evanghelica, chiar daca nu in toate lucrurile s-a ajuns la deplina armonie. Biblia spune "Căci trebuie să fie între voi și eresuri, ca să se învedereze între voi cei încercați."
Chiar si intre Pavel si Petru a avut loc o disputa. Asta nu a insemnat insa si dezbinare.
Dezbinarea adevarata o promoveaza ortodoxismul, bagand pe toti in aceeasi oala, catalogandu-i eretici, sectanti, smintiti etc. Asta aduce dezbinare. Si dezbinarea vine de la diavol.
Reply With Quote