Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 25.05.2007, 23:01:23
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Dilema,daca te ajuta cu ceva, nu esti singura care gandeste in acest mod. Precum spunea si Consuela, lucrurile se vor schimba si la noi in tara, indiferent de parerile pro sau contra(care sunt mai putine).

Pentru cei impotriva dezrobirii femeii, am o ultima intrebare: sotia este buna pentru ca spala vase si face copii? Eu la concluzia asta am ajuns: sa fie tacuta, nu conteaza cate 4 clase primare are, sa se supuna. Deci practic sa se supuna vointei voastre si sa va ajute pe voi sa reusiti pe toate planurile. Pai asta nu se numeste egosim pur? Ideea feminismului e practic acordarea unei sanse egale cu a barbatului de a se afirma pe toate planurile, de a avea si ea dreptul sa aleaga ce vrea cu adevarat.

Ce presupune in conceptia mea egalitatea intre sexe, evidentiata intr-o familie: facutul cu randul la spalat vasele, dreptul fiecaruia de a lucra, cresterea si educarea impreuna a copiilor, curatenie, mancare, totul impartit;(nu aveti idee ce mult conteaza pentru o femeie un ajutor din partea sotului, cand este obosita, la menstruatie, dupa serviciu). Vi se pare asa de monstruos?
Reply With Quote