View Single Post
Vechi 29.09.2010, 13:10:35
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
no,asheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Zice Ecclesiastul: "Și eu m-am silit și inima mea a cercetat și a urmărit știința și înțelepciunea și buna chibzuială și mi-am dat seama că răutatea este o nebunie, iar prostia este zănatică răutate.". Incearca sa intelegi!
Sa nu crezi cumva ca-ti dau dreptate in afirmatia ca preotii de manastire (sau poate doar calugarii!!!) sunt mai "buni" in fata Domnului decat pretii de mir. Mai, ce nebunie! De ce crezi ca in "jertfa" sta placerea lui Dumnezeu? De "duhul umilit" ai auzit vorbindu-se? Iar ca preotia preotului de mir este afacere mercantila si nu jertfa la Dumnezeu, ptiu drace, orice calugar te-ar stuchi de i-ai zice asta! Tu esti femeie, banuiesc! Daca eu zic ca femeile sunt mai proaste decat barbatii si mai rele si mai, de ce nu?, mai urate, ce-ai zice despre mine? Ori este nebun, ori este gay, ori este doar misogin (tot nebun,adica).

Cand arunci cu "generalisme" nu te astepta sa fie toata lumea de acord! Iar despre acest "generalism", cu toti preotii de mir mai pacatosi decat orice calugar, iarta-ma, dar eu nu pot sa zic despre o persoana cu astfel de conceptii decat ca: ori este "dusa" si vorbeste gura fara ea, ori lasa sa iasa la iveala frustrari personale, cauzate in timp de cine stie ce situatii, ori nu este ortodoxa (sau chiar de este) si urmareste doar galceva si dezbinarea in Biserica. Inclin sa cred ca fratia ta nu esti in nici una dintre categoriile acestea, nu? Esti doar un crestin autentic, dornic de rai si care cauta cei mai buni indrumatori, fara sa-i batjocoreasca pe cei pe care inca nu-i stie, fie ei mireni sau calugari!

Domnul pacii si al iubirii cu tine!