Citat:
În prealabil postat de dillema
hehe.. m-ai inteles gresit si nu ai citit bine postul trimis de mine!
Am zis ca femeia e OBLIGATA de familiesi societate sa faca gospodaria. Asa cum femeia in islam e indobitocita de mica sa accepte ca e deficiente mental, jumatate de barbat si sa accepte poligamia sotului ei...asa si misoginismul in familie se perpetueaza...asa vede ca face maica-sa...asta e obligata sa faca si ea. Dar nu mi se pare corect. aAtata timp cat tu ca barbat poti face acelasi lucruri gospodaresti: cica cei mai buni bucatari is barbatii, si daca ai o masina de spalat e asa greu sa arunci o lenjerie inauntru sa o speli? sau sa schimbi scutecul bebelusului? Nu cred.Doar ca asa a fost indobittocita femeia si obligata sa ia partea cea mai...nasoala din viata. Cred ca nu stii ce inseamna feminism si incurci ideile fundamentale ale feminismului cu dorintele unei femei rasfatate. Aha deci divortezi ca nu iti spala femeia chilotii? Cu dragoste se face totul nene. parca tu erai ala care zicea ca femeia trebuie sa isi duca crucea cu un barbat alcoolist. pai fa acelasi lucru! Si individul ala daca ar fi stiut sa comunice nu ar fi ajuns la situatia asta. Iar ea de a neglijat anumite aspecte ale familiei nu a facut-o degeaba... a facut-o cu un motiv intemeiat daca e o femeie cu "scaun la cap". iar daca nu...e vina lui ca si-a luat nevasta doar ca ea arata bine sau era buna la pat inainte de casatorie. daca ai respecta sfaturile Bibliei cum sa iti alege sotie...nu ai ajunge la asemenea situatie.
Daca tu vii obosit de la serviciu...si ea cred ca e obosita cand vine de la serviciu si numai de spalat nu ii arde cum nu iti arde nici tie. iar daca ai avea bun simt si iubirea biblica ti-ai putea spala castronul dupa ce ea gateste. daca tot sunt farfurii nespalate inseamna ca ea a gatit...atunci iti revine tie rolul sa speli farfuriile. Mi se pare corect. Si daca ti-ai educa baitul si fiica sa faca acelasi lucru dupa ce mananca si sa isi spele chilotii si sosetele sau sa isi faca patul dimineata si seara...ar fi minune pentru saraca mama care tot obosita vine si ea de la serviciu...nu e un extraterestu sau animal domestic pe langa casa. iar faptul ca a acceptat si are un serviciu atunci nene multumeste-i lui D-zeu ca ti-a dat asa o nevasta de bunavoitoare sa ajute familia financiar ...Iar de as avea un pot de conducere le-ar merge fulgii tuturor angajatilor indiferent de sex sau rasa nu iti fie teama.
Iar tonul care l-am simtit la tine din faza cu femeia in post de conducere miroase a misoginism si invidie...deci controleaza-te putin ca s-ar putea tot forumul sa vada MANDRIA care zace in tine. de obicei cand vorbesti ceva rau despre o persoana..este de fapt autocaracterizarea pe care o faci sie insusi.
|
Eu inteleg ca esti suparata rau pe barbati ..dar ce vrei acum sa-i desfintezi...vrei sa inversezi rolurile barbatii sa devina femei si femeile sa devina barbati..
Sa fim seriosi o femeie nu poate sa faca ce face un barbat si nici o femeie nu poate sa faca la fel ce face un barbat{aici ma refer la tot ce intra in atributiile unui barbat si cele ale unei femei}Asa ca fiecare are rolul lui bine stabilit de Creator.
Ei na, acum ce sa-ti fac daca te-ai nascut femeie ..trebuia sa te nasti barbat...te-am pus eu sa te nasti femeie .
Pana la urma barbatul ramane tot barbat si femeia ramane tot femeie ..ca mai sunt si exceptii ... femei care vor sa faca pe barbatul sau invers asta este rezultatul harababurii zileloe in care traim si a modului gandirii tot mai inguste care ne paste..si cei care se ghideaza dupa viata nu stiu carui vip {care in cele mai multe cazuri duc o viata care numai crestina nu se poate numi} Tot felul de sfaturi prin tot felul de reviste..
Cu cine sa urci vara asta pe culmile placeri.. .Cu cine sa desfranezi luna asta cu ce Leonardo di Caprio sa filtrezi nu rata ca e sansa ta poate unica ..
DA, toti care isi ghideaza viata lor dupa cea vedetelor li se poate atribui numele de crestin.
Domnul sa ne lumineze ca nu ne mai stim menirea nici care este barbatul nici care este femei ...VAi noua.