View Single Post
Vechi 29.09.2010, 23:18:25
un mirean un mirean is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2010
Implicit raspuns

Citat:
În prealabil postat de felicitas Vezi mesajul
Asta e pura teorie, din pacate viata nu e o teorie, eu m-am rugat o viata intreaga incat am ajuns sa sufar enorm, tocmai datorita acestor teorii, pana la urma nu prea cred ca se mai tine cont daca persoana respectiva este sau nu credincioasa, exemplu destul de concret, e din experienta mea, fostul meu prieten s-a casatorit cu altcineva si el chiar nu era o persoana credincioasa, dupa 2ani de cand s-a despartit de mine, iar eu am ramas cu rugaciunile mele..... Pana la urma ce se poate deduce de aici? Cine a contat a mai mult sau ce anume are importanta pana la urma? Rugaciunea?
Daca te rogi cu gandul la ce face fostul tau prieten cu nevasta-sa ,nu inseamna ca te rogi...Iar a spune ca rugaciunea nu te-a ajutat sau daca te indoiesti de puterea rugaciunii inseamna ca viata ta este o "teorie",iar teoria trebuie pusa in practica,iar atunci cand iti vei pune practic(la propriu) viata ta in slujba lui Dumnezeu atunci vei simti cu adevarat puterea rugaciunii...Seamana in sufletul tau cuvintele "Fie Doamne voia Ta",adica lasa in seama lui Hristos totul,posteste,roaga-te pentru prietenul si pentru sotia lui,cauta-ti un duhovnic cu care sa tii o legatura permanenta,fa ascultare de el,desprinde-te de cele lumesti si cauta cele ceresti,mergi la Sf.Maslu si la Sf.Liturghie in fiecare duminica si la sarbatori si sfintiri,sfinteste-te pe tine si viata ta si o sa vezi ca roadele nu vor intarzia sa apara...Nu trai duplicitar ,ancorata in lume,nu urmari ce face "fostul" cu "actuala",nu contabiliza pacatele si defectele celorlalti si gandeste-te intotdeauna ca mai mare lucru este sa "ramai cu rugaciunile tale" decat sa ramai cu pacatele tale.Amin Aleluia!