Subiect: Cititi !
View Single Post
Vechi 26.05.2007, 04:50:42
ALDEBARAN ALDEBARAN is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.05.2007
Implicit

In ce mi-a fost dat sa inteleg,citind si recitind Biblia,referitor la "cine citeste sa inteleaga" ,este ca Dumnezeul cerurilor si al pamantului,permite omului sa inteleaga
si sa priceapa textul biblic dupa dupa puritatea sufletului sau.Bineinteles trebuie sa adaug ca trebuie anumita educatie in acest sens.Cand esti mai bun pricepi mai bine !
Referitor la "vorbeau in limbi" Omul este tiparul lui Adam .Adam a fost conceput sa traiasca 1000 de ani ! Exemplu este Matusalem,Adam etc .Dar Dumnezeul cerurilor si al pamantului a modificat varsta,reducand-o la 70 de ani,restul este "un dar" prin modificarea genelor responsabile de "lungimea vietii",dar asupra caruia va reveni cat de curand ,cand va incepe "mileniul" adica glorioasa domnie a lui Isus Cristos pe pamant.Cred ca "revenirea" la viata de 1000 de ani se va face ptr.cei deja nascuti,prin
"cand unul va fi luat si unul va fi lasat" La facere oamenii nu vorbeau de cat o limba,
iar la zidirea turnului Babel ,Dumnezeul cerurilor si al pamantului "a incurcat "
limbile,si oamenii nu s-au mai inteles asupra zidirii pe maideparte a turnului.Omul are
in creerul sau in locul numit "diencefal" o mica piesa pe care unii il numesc al treilea ochi,dar pe care eu il voi numi "decodorul universal" care activat este capabil sa priceapa orice limba se vorbeste pe pamant,chiar si limbajul pasarilor si al animalelor.

Cine crede in Dumnezeul cerurilor si al pamantului,sa creada si sa-si intareasca credinta caci rasplata lui va fi mare ! Cristos fiului Dumnezeului cerurilor si al pamantului a murit pe cruce ,ptr.pacatele noastre si a inviat a treia zi dupa scrpturi si s-a suit la cer si sta de-a dreapta Dumnezeului cerurilor si al pamantului,
Voi comenta cu alta ocazie mai departe acest miracol asa cum "mi-e mie dat sa pricep" Cu bine,Aldebaran
Reply With Quote