Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 26.05.2007, 05:07:52
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Capy
Eu inteleg ca esti suparata rau pe barbati ..dar ce vrei acum sa-i desfintezi...vrei sa inversezi rolurile barbatii sa devina femei si femeile sa devina barbati..
Sa fim seriosi o femeie nu poate sa faca ce face un barbat si nici o femeie nu poate sa faca la fel ce face un barbat{aici ma refer la tot ce intra in atributiile unui barbat si cele ale unei femei}Asa ca fiecare are rolul lui bine stabilit de Creator.
Ei na, acum ce sa-ti fac daca te-ai nascut femeie ..trebuia sa te nasti barbat...te-am pus eu sa te nasti femeie .
Pana la urma barbatul ramane tot barbat si femeia ramane tot femeie ..ca mai sunt si exceptii ... femei care vor sa faca pe barbatul sau invers asta este rezultatul harababurii zileloe in care traim si a modului gandirii tot mai inguste care ne paste..si cei care se ghideaza dupa viata nu stiu carui vip {care in cele mai multe cazuri duc o viata care numai crestina nu se poate numi} Tot felul de sfaturi prin tot felul de reviste..
Cu cine sa urci vara asta pe culmile placeri.. .Cu cine sa desfranezi luna asta cu ce Leonardo di Caprio sa filtrezi nu rata ca e sansa ta poate unica ..
DA, toti care isi ghideaza viata lor dupa cea vedetelor li se poate atribui numele de crestin.
Domnul sa ne lumineze ca nu ne mai stim menirea nici care este barbatul nici care este femei ...VAi noua.
Nu sunt suparata pe bartai..imi iubest tatal, imi iubesc sotul, imi iubesc fratele. Ci sunt consternata de tupeul pe care il au unii dupa ce femeia e roaba mai au si pretentii.
Nu este nici un rol al barbatului si nici un rol al femeii stereotip. societatea a inradacinat ideea asta preconceputa ca barbatul nu poate face macare si femeia nu poate face bani....acum s-au mai rasturnat valorile de cand s-a mai civilizat lumea...si mai vezi femei presedinte si barbati la cratita...doar in restaurante din pacate.

O femeie spala, calca, face mancare ca asa a pus-o maica-sa sa o ajute ca si mama ei a facut la fel etc etc Si repetand acelasi lucru..dar protejandu-si feciorasul de a face mancare sau a-si spala farfuria ca de...sa nu ii lezeze barbatia ca daca il freaca cum vrea ea nora dupa. Lasa ca face mami...si de mai are o fiica pai s-a salvat ca are un ajutor la spalat si la implinit treaba nasoala care nu produce placere si nici rezultat nimanui.
Si care or fi ma rog rolurile stabilite de Creator taica???? Ai gasit in Biblie ca stie femeia la cratita si barbatul in fata televizorului ??? Dupa cate am citit si dupa cum stie toata lumea rolul femeii este sa fie sotie (adica sa faca sex legal) si mama (adica sa nasca) dar nu mai mult de atat taica!
Da-mi tu versetu in Biblie ca femeai trebuie sa stea la cratita si la crescut copii ca il mananc.
Unii ca voi au murdarit onoarea de a fi femeie si pur si simplu de a ura faptul ca sunt femeii ca in ziua de azi a fi femeie (in Romania) inseamna sa fii sclava barbatului si nu sotie.Cred ca gandirea ta maica a ramas ingusta si nu e in pas cu civilizatia .

Saraca femeie vine franta de la munca dupa care urmeaza mancarea apoi spalatul copii etc...nu iti mai arde nici de barbat care mai trage de ea...dapai sa ii mai arda de Leonardo Di Caprio.

Care vedete nene...care...sclavia dupa sute de ani inca nu a disparut definitiv si tu visezi cai verzi pe pereti.

Si ce e aia barbat nene? Eu stiu ca diferenta fizica intre un barbat si o femeie este cromozomul Y .Atat!!! Cata genetica am invatat ...nu am aflat ca ar avea in plus cromozomul gatitului, cromozomul spalatului vaselor, cromozomul facutului curateniei etc. Atata timp cat D-zeu ti-a dat doua maini si doua picioare si poti spala vase, gati etc....nu ai nimic in plus ca femeia si mai lasa stereotipul societatii si mai spala-ti si tu chilotii ca doar tu i-ai murdarit si mai fa niste mancare ca doar nevastata munceste poate chiar mai mult decat time. Sau macar usureaza-i munca...cumpara o masina de spalat, da copii la cresa etc.

Reply With Quote