Buna ziua
Am citit despre minunile Sf Nectarie in paginile reviste "Formula As" ( ca multi altii banuiesc) si aici pe forum. Simt ca sunt datoare (Sfantului Nectarie in mod sigur) sa va povestesc minunea pe care mi-a facut-o mie acest minunat Sfant.
Lucram la aceeasi firma de 6 ani, sefa in ultimii 3 mi-a facut diverse probleme (hartuire mai ales), iar eu pot spune ca ma complaceam efectiv in acea situatie. Insa prin luna mai "minunata" mea sefa a deschis o "cercetare disciplinara" mie si altor 4 colegi, din niste motive atat de stupide incat nu se merita a fi mentionate. In ziua in care urma sa am intalnirea cu comisia am citit in biserica acatistul Sf Nectarie, nu era prima data, insa recunosc ca atunci cand il citeam parca am simtit cum ma umplu de liniste si de incredere in Dumnezeu. Astfel m-am dus la intalnirea respectiva unde am fost foarte calma (desi mi se facea o mare nedreptate) si am convins si pe membrii comisiei si astfel totul s-a incheiat cu bine. Insa nu pot spune ca minunea s-a incheiat aici... la cateva saptamani dupa, am fost sunata de la o alta firma si mi-am schimbat locul de munca. Spun ca Sfantul Nectarie m-a ajutat pentru ca am reusit sa ma "rup" dupa cei 6 ani si ca mi-a dat rabdare si liniste sufleteasca.
Va multumesc
Doamne ajuta!
|