Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 26.05.2007, 06:03:05
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maya
in momentul menstrei, corpul unei femei practic se curata de unele "murdarii" ca sa le spun asa, din punct de vedere medical. am cunoscut o fata care nu avea ciclul menstrual, iar in perioada in care ar fi trebuit sa aiba, lunar, ii era foarte rau. cred ca asa se explica, pe de o parte "necuratia": prin eliminarea unor toxine in timpul menstrei. biserica priveste necuratia din perspectiva eliminarii ovulului nefecundat, dar asta nu te impiedica sa mergi la biserica, la liturghie, in acea perioada.
mai invata anatomie maya ...ce toxine elimina biata femeie? E pur si simplu sange (doar nu o fi de extraterestru). iar eu nu am avut menstruatie pana la varsta de 16 abi si pana la 18 ani am avut de vreo 4 ori menstruatie. Abia de la 18 am avut mesntruatia noarmal. Si slava Domnului nu am avut nimic nu mi-a fost rau. Sunt povesti cu balaruri. Tin minte ca inainte pe timpul bunicii mele daca se afla la spovedanie ca o femeie a intrat in Biserica la ciclu se resfintea Biserica...Ciudat nu?
Si ma gandesc de ce oare? Suntem niste biete femei cu darul dat de D-zeu sa avem copii si tot din cauza asta suntem blestemate de obiceiurile ciudate iudee de a fi indepartate de locasul sfant doar ca avem "balauri" in burta cant avem menstruatie:)))))
Si cand ma gandesc ca Hristos a atins si vindecat femeia cu scurgere, si nu a impus nici o regula privitor la impartasirea cu Trupul si sangele Domnului in timpul Cinei de taina ( un astfel de amanunt trebuie sa fi fost foarte important de mentionat...dar Hristos nu a facut-o) Ciudata discriminarea....
Reply With Quote