ce face televizorul asta din bietii crestini..nu e de ras, e de plans.. in perioada in care m-am indepartat de biserica desi stiam ca nu exista prostiile astea cu lumi paralele extraterestrii magie, horoscoape si celelate ca nu se mai termina lista totusi incepusem sa le agreez, si s-a facut o salata in capul meu vorba lui Eugen de toata frumusetea.. lumea vazuta si cea nevazuta, asta este creatia si toate au fost create pentru om oricat de neverosimil ni s-ar parea.. cand om pricepe cat de mult ne iubeste Dumnezeu si ce faptura minunata suntem, vom intelege aceste lucruri si vom cadea in uimire, in contemplatia lui Dumnezeu, cum fac Sfintii .. nu intelegm ce inseamna IUBITOR DE OAMENI.. si inca ceva.. Dumnezeu ne iubeste la fel de mult si cand suntem pacatosi ,ne iueste pentru ca suntem nu pentru cum suntem.. desigur, ca se bucura cand suntem buni, de fapt noi nu putem fi buni, se bucura cand vedem ca suntem rai, cum spune Maica Siluana ca daca recunosc ca sunt mincinos ,apoi patima dispare ca sarpele scos la lumina..asa devenim noi mai buni.. dar am deviat.. lumea e creata pentru om toata fiecare fir de iarba spune Te iubesc! fiecare stea spune Te ador! fiecare fir de nisip spune, Eu te mangai! si tot asa.. acum suntem mai mult morti si impietriti, nu vedem nu simtim.. dar daca ne despietrim inima, incet incet va intra Lumina Sa si vom intelege Totul si vom plange de bucurie si de uimire si de fercire si de Iubire..
|