View Single Post
Vechi 26.05.2007, 14:50:29
romandragut romandragut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2007
Implicit

inteleg demersul impotriva pedofilie. insa nu il inteleg de ce impotriva homosexualitatii.
homosexualitate implica sentimente. sexul este consensual. inseamna ca ambii parteneri sunt de acord.

pedofilia inseamna abuz. zoofilia inseamna abuz. necrofilia inseamna abuz. violul este un abuz. crima este un abuz.

m-am saturat de minti inguste care fac un talmes balmes. este oare atat de multa prostie? cu certitudine da.

nu imi cer decat dreptul de a fi fericit alaturi de partenerul meu. insa niste oameni care se cred atotstiutori ma judeca. nu au notiune de fericire , nu notioune de libertate, de drept, ci doar au notiune de frica si imi tin predici despre moralitate.

am fost catalogat de speta mai jos decat animalele (de catre un sfant), am fost amestecat cu pedofilii, necrofilii si zoofili. mi s-a spus ca imprastii boli.

avand in vedre de toate acestea va mai mirati de ce este nevoie de o parada, de ce avem nevoie de acceptare sau drepturi. pentru ca sunt niste minciuni.

si pentru ca din cauza credintei se incearca distrugerea unor grupuri sociale care sunt pacifiste si care cer dragoste si libertate.

multumesc, acelor persoane obtuze care s-au obisnuit sa ma scuipe in fata. si o faceti din motive crestine. eu spun ca sunteti o rusine pentru crestinism.