Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Ce vreți să insinuați? Că aș fi jignit, înjurat, drăcuit pe "cei care mă îngăduie"; ori că aș fi hulit pe Tatăl, Fiul, Duhul Sfânt, maica Domnului și sfinți? Cred că ar trebui să vă adresați altcuiva...
|
Nu, nu...Rodica s-a adresat fff bine tie...atata timp cat pentru tine Maica Domnului este o simpla femeie, adoptata de Sf. Ioan vezi Doamne ca mama (ca altfel biata de ea era vai de capul ei daca nu o adopta nimeni)...si o mai si spui in gura mare pe un forum crestin ortodox unde stii bine ca Maica Domnului este Maica noastra a tuturor...mie mi se pare cel putin jenant sa mai apari cu postarea de mai sus...si rog adminul sa ia atitudine.
Pentru noi crestinii ortodocsi Iisus Hristos este Mantuitorul nostru, cel care a impacat omenirea cu Creatorul prin jertfa Sa...iar daca El S-a intrupat din Fecioara Maria ca sa ne dea noua sansa mantuirii...cum sa o tratam noi pe Maica Mantuitorului ca pe o femeie oarecare?...ea este Datatoarea de viata a celui ce a adus Viata pe pamant...si daca El a ales-o, a respectat-o si a luat-o la El cu tot cu trup...oare eu ca un nenorocit de muritor pacatos cum sa o tratez cu indiferenta ca pe una egala mie? Ea este cea care mijloceste la Hristos pentru mine...care se roaga in genunchi pentru mine...
Ori in momentul in care tu citesti si afli aceste lucruri pe acest forum si apoi vii cu nerusinare sa spui ca e o "mama adoptata" si cu alte cuvinte sa nu mai facem noi atata caz ca tu vii sa-mi demonstrezi cu citatul din biblia ta ca Ioan a adoptat-o...eu cer sa pleci de buna voie de pe acest forum iar daca nu o vei face singur voi cere adminului banarea ta...
Cred ca mi s-a cam umplut paharul sa tot citesc aberatiile voastre pe un forum crestinortodox....