View Single Post
Vechi 01.10.2010, 08:31:07
cristian67
Guest

Implicit nu-i de mirare

Citat:
Īn prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
Eu ma intreb daca noi, cei ramasi pe forum, constientizam gravitatea acestui fapt. Ca practic am alungat un preot dintre noi! Un preot, adica un om care a fost investit cu Harul Lui Dumnezeu. Intr-un fel, e ca si cand din mila Lui Dumnezeu, ne bate la usa Hristos, dar noi (nici nu conteaza cine, ce si cum a gresit), Il alungam dintre noi (care ne autonumim crestini), in loc sa ascultam de ce spune. Iar de plecarea pr. Gheorghe, parerea mea e ca sintem cu toti responsabili macar numai prin tacere si neimplicare.

Eu il rog pe Pr Gheorghe sa se intoarca.
Ce crestini suntem noi,daca atunci cand nu ne convine opinia unui frate ,,il facem cu ou si cu otet''?Nici nu ma mai mir de retragerea unor useri adevarati.Nu vad de ce sa-i spui unui frate de-al tau ca spune prostii,asta Dzeu judeca,nu noi .Intotdeauna trebuie sa ne gandim ce parere are Dzeu despre noi ci nu lumea,iar daca noi asteptam binele de la oameni(care iata trag in tine ca ai o opinie,sau ai expus opinia cuiva)atunci de la Dzeu ce mai asteptam?Daca vrem sa vedem Raiul trebuieste sa-l lasam pe fratele nostru sa-l vada.Am fost umilit pe forum pt. ca am prezentat parerea unor oameni de stiinta visavis de un caz(am fost intrebat cate carti crestine am citit?),dar consider acest lucru ca a fost spre inaltarea mea,pt. ca un om e mai inalt in genunchi decat in picioare.Recunosc acum umil ca si eu am cazut in greseala de a-mi acuza fratele pt. pareri contrarii,dar ma caiesc si-mi dau seama ca toata aceasta ,,scrijelire'' la care suntem supusi e spre binele nostru,pt. ca asa cum spunea parintele Arsenie Boca,cea mai periculoasa temnita e cea in care te simti bine,asadar va rugam dragi frati ai nostri sa reveniti pe forum.