View Single Post
Vechi 01.10.2010, 09:26:53
MartaP's Avatar
MartaP MartaP is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.09.2010
Implicit Si pentru fratele meu SF Nectarie a infaptuit o minune !

Fratele meu sufera de o forma de cancer grava, cel mai incisiv cancer (melanom malign) era in faza terminala...medicii care l-au operat (sunt verii nostri primari - unul oncolog altul chirurg la spitalul Fundeni) i-au dat o speranta de viata intre 6 si 8 luni....!!!! Eram devastati mai ales ca abia trecuse nici un an de la moartea cumplita a celuilalt frate al nostru la numai 39 de ani, intr-un tragic accident de masina.....!!! Fratele meu (cel bolnav de cancer) era ateu convins...vestea ca mai are putin de trait l-a infiorat cumplit ! Eu eram cea care il indemnam sa indrepte ochii catre Dumnezeu si sa-i ceara ajutorul....mai ales ca eram si eu exemplul viu al unei minuni a lui Dumnezeu....(am avut o boala care nu se intalnea la om, am facut moarte clinica din cauza unei asistente care mi-a bagat un tub de glugoza de la frigider....si multe altele...ar fi mult de povestit...si am supravietuit gratie rugaciunilor mamei mele, a maslurilor de la Mitropolie...eu eram mica, aveam 6 ani, iar in spital am stat 2 ani !) Ii repetam tot timpul ca trebuie sa se intoarca la credinta...si minunea s-a infaptuit ! A devenit un bun credincios, l-a descoperit pe Sf Nectarie la care se roaga in continuu, are o particica din Sf moaste in casa (la el in casa mai tot timpul miroase a tamaie !!!... fara ca cineva sa aprinda tamaie !) si acum doctorii il considera vindecat, mai ales ca au trecut 6 ani de la cumplita veste despre speranta lui de viata !!!! Despre cazul lui, medicii l-au prezentat ca pe o minune, la congrese internationale de specialitate...si nu-si pot explica cum de a supravietuit atat in conditiile cand pt el nu se putea face nimic, era in faza terminala, avea metastaze, erau cuprinsi si ganglionii inghinali....Eu le-am spus ca Sf Nectarie l-a vinecat si il ocroteste si am povestit tuturor minunea pe care Sfantul a facut-o cu fratele meu !!!
Am avut si o colega de serviciu care suferea de o forma de melanom in faza incipienta i-am daruit o icoana a Sf Nectarie, dar nu credea si nu stiu daca s-a rugat Sfantului...cert e ca in 4 luni de la aflarea diagnosticului, a murit !...avea numai 45 de ani !
Mi se incalzeste sufletul cand povestesc despre minunea Sfantului care ne iubeste mult ! Sa-i dam slava si sa ne rugam pentru toti care sunt bolnavi de aceasta boala cumplita, cancerul !!!!
Reply With Quote