View Single Post
Vechi 01.10.2010, 15:18:52
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Acum ceva vreme (max 2-3 saptamani in urma) am fost uimit sa vad pe Discovery channel un reportaj cu niste neo-nazisti din Moscova.
Respectivii stiau ca reportajul va fi dat pe Discovery Channel si chiar au transmis un mesaj catre Europa la sfarsitul reportajului.
In reportaj respectivii neo-nazisti inselati de draci au aratat niste filme facute de ei in care bateau straini.
(reportajul arata si despre anumiti straini din Moscova care au fost ucisi pentru motivul ca erau straini).
Acum am vazut ca in Rusia anumiti militanti anti-fasicisti au fost ucisi de neo-nazisti din Rusia.
Exemplu:
Anastasia Baburova:
http://en.wikipedia.org/wiki/Anastasia_Baburova
Acum poate sunt doar niste evenimente minore si fac eu din tantar armasar.
Depinde ce vechime avea documentarul. Comparativ cu anii 2004, 2005, astăzi numărul oamenilor ce fac parte din grupări neo-naziste a scăzut semnificativ.

Am văzut și eu în documentare asemenea neo-naziști. Cu pieptul gol, cu mușchi din belșug, mari, chei în cap, cu svastica desenată pe piept și ținând steagul național în mână. Acu să zic, ăsta nu-i în nici un caz patriotism, mai degrabă fanatism demonic.

PS: Oricum, sunt niște oameni înșelați și inconștienți. Când te gândești că bunicii lor au murit cu milioanele ca să oprească pe fiara de Hitler și ei acum îl venerează.
Ar mai fi avut soldatul ăla din tranșee morala să lupte dacă venea cineva și îi zicea „Bă Vasili, să știi strănepotătu o să-și facă tatuaj cu mutra lu Adolf pe piept.” ?

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!

Last edited by colaps; 01.10.2010 at 15:23:28.
Reply With Quote