View Single Post
Vechi 01.10.2010, 20:26:38
0rtodoxia 0rtodoxia is offline
Banned

Data înregistrării: 21.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lastunul Vezi mesajul
S-au intors mai multi. Au avut loc invieri foarte multe: inainte de intruparea Mantuitorului, in timpul lucrarii pe pamant a Mantuitorului (cunoasteti invierile facute chiar de Domnul Iisus Hristos) si dupa inaltarea Mantuitorului (invieri facute de Sfintii Apostoli). Nici unul dintre cei inviati nu a povestit ceva despre cele intamplate dupa moarte (nici nu aveau ce). Despre grozaviile pomenite de dumneata ... nici vorba. Nu stiu cine si de unde le-a scornit (gasim ceva asemanator prin mitologia greaca ... cu ceva fantezie si adaugiri de la noi, iese de cateva vami).
mai mai mai.. of of si iarasi un mare of.. ma intristezi frate.. ca nu te pot ajuta.. imi pare rau de tot..dar de vamile din inima ce spui? vama ratiunii sau a teologie, si cea a inchipuirii sau a imaginatiei, ca eu insumi le-am trait pe pielea mea, nici acelea nu exista? intre noi si Dumnezeu sunt aceste duhuri care au drepturi depline asupra noastra.. numai Hristos a putut trece prin aceste vami ,inainte de El era imposibil! acum cine crede in El iarasi are aceasta posibilitate, citeste te rog asta,arunca o privire aici te rog: http://www.sfaturiortodoxe.ro/suflet...vazduhului.htm ..
Reply With Quote