View Single Post
Vechi 01.10.2010, 20:31:27
0rtodoxia 0rtodoxia is offline
Banned

Data înregistrării: 21.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Poi care sinod a proclamat dogma vamilor vazduhului? sau rugaciunule pentru cei adormiti spun ceva despre vami?, sau mai degraba ideea e centrata pe milostivirea lui Dumnezeu la judecata, de cand ne judeca pe noi satana? Dumnezeu ce face?
Teoria vamilor este doar o parere a unor sfinti parinti, dupa parerea mea fara un suport solid biblic si dogmatic ortodox
Dumnezeu ne judeca prin ingeri! ingerii la porunca Sa despart oile de capre! mai, spui tampenii! cum sa negi vamile si sa te mai crezi ortodox? pai tu renegi pe Sfantul Macarie cel Mare? pe Sfantul Antonie cel Mare , pe Cuvioasa Teodora? pe Sfantul Ioan gura de aur? pe Vasile cel mare? pe Vasile cel nou? pe Serafim Rose si multi, multi altii.. cine sta impotriva lor? de ce lansezi vorbe neadevarate cum ca parerile ar f impartite.. da sunt impartite dar pe alt criteriu.. cei care nu cred, adica cei care nu vor sa se caiasca si cei care cred si se caiesc.. asa da.. dar nu ca o parte din Biserica..a nu siu ce au negat sinoadele sau ca nu au aprobat..
Reply With Quote