View Single Post
Vechi 02.10.2010, 01:08:07
anonim30 anonim30 is offline
Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesis Vezi mesajul
Si nu te minti pe tine insati, nu esti numai tu abuzata ci si copilul care, chiar daca are numai 5 ani intelege multe. SI de multe ori nu intelege, ceea ce e si mai rau si mai treist.

Am citit recent un articol in ziar. Daca un barbat incepe sa jigneasca sau sa loveasca o femeie, el nu se mai indreapta si va continua. DIn nou, nu te amagi, nu il poti schimba, si nu merita un astfel de barbat care nu are respect fata de sotia sa sa iti sacrifici copilul pentru a fi cu el.

Divortul este o optine mai buna, decat sa ajungi inevitabil la ura. Mai ales ca si copilul va creste sa il urasca pe tatal lui daca il vede tratand-o astfel pe mama sa.

Eu acum vorbesc din postura copilului.
Am si eu o astfel de problema in familie. Asa a gandit si mama mult timp ' ca este mai bine ca copii sa aibe un tata ', indurand multe pana ce noi am crescut.... si nu numai ea, ci si noi asistam la certuri intre ei. Mama credea ca suntem prea mici ca sa realizam ce se intampla. Nici macar acum, femeie in toata firea fiind,nu il pot ierta din toata inima pe tatal meu, venindu-mi in minte imagini din vremea aceea. Mama a vrut sa avem un tata langa noi...dar cu ce risc...acesta nu a facut decat sa spurce sufletul nostru.Sper ca Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa il iert intr-o zi...

Last edited by anonim30; 02.10.2010 at 12:59:19.
Reply With Quote