View Single Post
Vechi 02.10.2010, 18:35:11
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Eu stiu ca invatatura despre vamile vazduhului este ortodoxa.
Si ca alte religi nu o cunosc sau o neaga.. nici nu este de mirare. Stim ca doar ortodoxia este in adevar.

Cat priveste cazurile de moarte clinica sau experiente apropiate de moarte, se stie ca dracii duc o lupta teribila pentru ca sa ne pierdem mantuirea si chiar in momentul mortii se straduiesc sa ne insele, sa nu ne scape din mana.
De aceea in cazuri de moarte clinica, multi vad "raiul" (desi unii au trait departe de biserica!) sau sunt aruncati in disperare cu aparitii demonice, sau vad un univers rece si neutru in care se intalnesc cu "rudele" decedate. Acestea sunt inselari!
Pentru ca apoi traiesc mai departe si spun.. ce au vazut.. crezand ca acesta este adevarul, ducand pe altii in inselare, facand treaba dracilor.

Dar cum bine a spus cineva intai apar demonii.. ingerii lui Dumnezeu vin mai tarziu, daca intr-adevar omul moare!
Abia mai tarziu va vedea omul vamile.. nu in cinci minute de la deces.

Va recomand sa cititi "Sufletul dupa moarte" a par. Serafim Rose. Acolo se explica inselarea demonica din experientele apropiate de moarte, se arata asemanarea acestora cu experientele spiritistilor etc..

(Daca voi avea timp voi da eu citate, dar nu stiu cat timp am azi)
Reply With Quote