View Single Post
Vechi 02.10.2010, 22:57:45
0rtodoxia 0rtodoxia is offline
Banned

Data înregistrării: 21.09.2010
Implicit

bun, ca sa fie LUMINA STRALUCITOARE si incontestabila, sa vada tot crestinul si sa nu se abata pe cai gresite si lesnicioase cum ca nu ar fi cumplitele, infricosatoarele, prea temutele teribile vami ale vazduhului, am sa postez aici cateva dovezi incontestabile ale unor sfinti al caror calibru si a caror sfintenie depasesc puterea noastra de intelegere, dar nu inainte sa adaug un fapt simplu spre rusinarea acestor oameni care nu cunosc aceasta dogma, care nu stiu de unde vine ea, ca am auzit aici ca ar fi avut Cuvioasa Teodora viziuni:) ma pufneste rasul, cu cine stau de vorba dar in fine, fac asta pentru cei care dau enter si nicmeresc pe aici sa nu ramana cu idei eretice de la acestia(caci au facut niste afirmatii nesimtite la adresa unor Sfinti TITANICI..) teologia se invata in practica nu la facultate.. pentru cine spune rugaciunea inimii stie foarte bine de aceste vami ,in special cea a inchipuirii sau a imaginatiei si cea a ratiunii sau a teologiei care se interpun pe traiectul mintii care doreste sa se scufunde sau mai bine zis sa se inalte caci "cine se smereste se va inalta" , sa se inalte asdara in Cerul Inimii catre imparatia lui Dumnezeu.. acolo sunt aceleasi tribunale dracesti, aceleasi piedici, dupa cum se spune in vamile vazduhului magistral si anume ca aceia care nu au trecut aceste tribunale in timpul vietii lor vor fi cernuti si cercetati la iesirea diaceasta viata de catre diavolii ce se afla su Cer in cele 20 de statii despre care se specifica inca din inceput caci sunt numite vami si sunt redate astfel caci cele din calalta lume nu au CORESPONDENT in lumea aceasta dara acestea sunt cele mai apropiate exprimari cu putinta de inteles de catre tot omul. si acum postarile ca sa nu mai fie dubii si sa piara si sa se rusineze vrajmasii nostri, cei car e nu vor ca noi sa stim si sa ne ingrijoram de existenta acestor cumplite vami ,cu care se intalneste tot sufletul crestinesc(caci cei care nu cred coboara direct in iad).
Reply With Quote