View Single Post
Vechi 02.10.2010, 23:58:37
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 0rtodoxia Vezi mesajul
dom'le erethorn, te rog sa te iei la tranta cu Sfintii citati mai sus si citatele lor ,nu cu mine..tu dai in mine ca sunt usor de daramat ca eu si daca spun cel mai mare adevar nu se uita nimeni la mine, da cand citesti(sau n-ai citit?) acei URIASI SFINTI CA VASILE CEL MARE, ANTONIE CEL MARE, MACARIE CEL MARE, IOAN SCARARUL, EFREM SIRUL,PAI STII CEVA:)) ASTIA SUNT CEI MAI MARI TITANI AI ORTODOXIEI.. daca dumneata stii mai bine ca ei... eu te plang.. ce-o sa te mai tanguiesti pe la vami.. pare rau pentru dumneata, daca esti asa de trufas ca nu vrei tu sa crezi ca vami caci ti se par abesti, caasta e de fapt problema cu voi.. sunteti trufasi si judecati cu inaltare.. e imposibil sa te smeresti, sa te umilesti sa iti plangi pacatele si sa nu crezi in vami! e imposibil! asadar.. pocaiti-va si temeti-va, pomeniti momentul iesirii din trup si cum ne vor apuca dracii cei prea rai si ne vor ... asta este ortodoxie! venita din pustie! de la sfinti adevarati! cat despre sinoade.. apoi nu s-a pus problema mai sa nu creada cineva, ca e asa de evident! ganditi exact ca sectarii! te invit si pe tine si pe ceilalti care aveti dubii sa cititi citatele pe care vi le-am oferit pe tava si apoi sa cititi chiar vamile vazduhului ca s-au facut de ras mai toti cei care i-au grait impotriva.. nici macar nu stiu ce contrazic.. ca insasi inima depune marturie ca ele sunt reale cand citesti!
Va grabiti sa trageti concluzii...

Si chiar dupa ce domnul Dragomir a punctat ceea ce trebuia sa fie evident, si anume ca noi catolicii credem in Purgatoriu, care este doar o alta formulare a ceea ce dumneavoastra denumiti "Vamile vazduhului".
Reply With Quote