View Single Post
Vechi 03.10.2010, 13:06:42
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elena1974 Vezi mesajul
Buna ziua tuturor,si Dumnezeu sa va ajute
Am o intrebare.Ce ar trebui sa faca o femeie crestina care este abuzata psihic( jigniri,tipete,amenintari.....),sa indure, si sa accepte astfel de tratamente de la sotul ei,sau poate riposta si chiar inainta divort.De multe ori in aceste incidente el nu tine cont ca este si un copil de 5 ani martor....care sufera enorm.
Cum vede biserica astfel de incidente?
Multumesc
Asa cum te-au sfatuit multi, roaga-te mult pentru el, da pomelnice la cat mai multe manastiri si pe cat mai multe zile; sa fie pomenit si la Sf. Maslu cred ca iarasi e foarte bine..si cu siguranta vei observa schimbari.

Pe langa toate acestea cred ca trebuie cumva sa iei si tu pozitie, pentru ca se ajunge la astfel de situatii si din cauza ca acum ceva timp i-ai permis sa treaca peste niste limite, astfel lasandu-l sa avanseze in aceasta atitudine, pentru ca s-a produs acel dezechilibru.

In locul tau m-as gandi si sa fac ceva care sa il sperie, si sa il puna pe ganduri serios...prin faptul ca in ciuda faptului ca s-a ajuns aici, ii poti arata ca nu ati intrat in rolurile de victima-calau, ci ca mersul lucrurilor e si in mainile tale.

Doamne ajuta in toate!
Reply With Quote