View Single Post
Vechi 03.10.2010, 15:22:18
0rtodoxia 0rtodoxia is offline
Banned

Data înregistrării: 21.09.2010
Wink

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Linisteste-te si poarta-te ca un ortodox adevarat. Nu aperi ortoodoxia dand cu pumnul in masa, ci traind-o. Sa se vada ca Il cunosti pe Hristos si ca traiesti cu El zi de zi, ca ai inteles ca mila e mai de pret decat judecata si smerenia decat multa cunostinta. Esti inca la o varsta frageda, probabil , si nu ai invatat o mare lectie de viata: "Tacerea e de aur"...mai ales cand nu ai nimic de spus.
Singurul lucru pe care il transmiti tu acum este ca ai citit o carte spooky si vrei sa-i sperii si pe altii.
In ce priveste afirmatia

fii serios...Nu mai arunca cuvintele asa usor. NUMAI JERTFA LUI HRISTOS ESTE SUFICIENTA PENTRU MANTUIRE. Nu te va mantui o carte.
"Daca ati fi stiut ce inseamna mila voiesc iar nu jertfa nu ati fi osandit pe cei nevinovati"..plus ca ce crezi tu ca inseamna atitudine ortodoxa este ipocrizie..adica trebuia sa pozez intr-un sfant echilibrat? si sa fac puroi inlauntru? nu ai inteles nimic din ortodoxie, asta este ipocrizie si nimic altceva, dar stiti ceva, vedeti-va mai fratilor de pacatele voastre si lasati-ma pe mine in pace, ca eu nu am provocat pe nimeni,da? asa ca acela pe care eu il voi ataca primul, acela sa ma critice, da? pana una alta, voi dati si loviti in mine pentru ca nu vreti sa va caiti si pentru ca nu simpatizati cu cartea care exprima adevarata ortodoxie.. mai vedem noi la vami cine a avut dreptate si cine nu..repet, daca erato ortodoxe, amndoua mi-ati fi luat mie apararea !dar v-ati dat de gol ca nu sunteti.. auzi tu, carte spooky.. RUSINE si tradare asta reprezentati!

Last edited by 0rtodoxia; 03.10.2010 at 15:28:47.
Reply With Quote