View Single Post
Vechi 03.10.2010, 15:31:29
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 0rtodoxia Vezi mesajul
de ce incerci cu tot dinadinsul sa ma smintesti? sa-ti fie rusine ca esti vrajmas al adevarului si improsti cu noroi, inca si putinele lucruri care au ramas nepatate pe lumea asta pe care biserica voastra nenorocita a indepartat-o de Dumnezeu si a aruncat-o in bratele vrajmasului.. dispari si tu si tatal tau care te pune sa denigrezi aceasta carte prin mine care aici sunt aparatorul ei si care am promovat-o!.. da voi, fratii ortodocsi de ce taceti? nu vedeti ca sunt in inferioritate cu vrajmasii astia parsivi?nu vedeti ca astia vorbesc impotriva sfintilor?
Iarta-ma,dar cred ca te-ai uitat la prea multe filme cu subiect religios si acum te visezi vreun Ioan Botezatorul strigand in pustie...
Poate mai multa temperare si bun simt nu ti-ar strica,pentru ca e deja a nu stiu cata oara cand jignesti niste oameni care ti-au vorbit politicos doar pentru ca au o religie si o viziune diferita de ale tale.