Citat:
În prealabil postat de Eliana
Cred ca tulburati apele fara rost facand pe toti "eretici", falci crestini s.a.m.d.
Nu am adoptat strategia nimanui ci efectiv am recunoscut ca nu am citit la fel de mult ca dumneavoastra in ceea ce priveste cele Sfinte. Este si asta un pacat? Al carei vami? Unde o sa ma poticnesc pentru ca v-am atras atentia asupra agresivitatii si a jignirilor?
Ultimele cuvinte pe care vi le mai adresez sunt indemnul de a va ruga sa ricititi pilda vamesului si a fariseului in rest, Dumnezeu sa aibe grija de noi toti.
|
veziti de pacatele dumitale,da? ca nu am atacat eu pe toata lumea, am primit mesaje de incurajare pe privat si aici mai sunt frati adevarati, IonutStefan, Ionut 12 si mai ale Anna 21 pe care o indragesc ca pe o adevarata sora deja.. acestia cugeta ortodox.. dumneata in tot ce exprimi esti cu doua fete si mirosi a ipocrizie de provoci greata.. "noi astia care nu prea am citit".. vorbeste despre carte si lasa-ma pe mine in pace ca eu nu sunt sfant sunt pacatos si ti le intorc pe toate indarat!barem daca nu erai ipocrita si ironica la fel si cealalata cucoana ,poate primeam o mustrare desi era complet inutila ca imi spune si mie constiinta cand gresesc, dar sa te trezesti cu doua cizmaroase cu picioarele murdare calare pe sufletul tau deschis e prea mult pentru mine, asa ca ,hai, afara din sufletul meu ca nu esti tu judecaorul meu ! vezi-ti de pacatul ala al tau urat.. stii tu singura care.. ala care te face sa nu vrei sa auzi de vami..ca sa o zicem si pe aia dreapta si ca sa vezi cum e sa fi judecat..