View Single Post
Vechi 03.10.2010, 20:49:25
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Mai frate Ortodoxia acum parerea mea cine zice altfel decat fratia ta in aceasta privinta (a vamilor) e neortodox si trebuie sa te duci sa il reclami la ierarhul de care tine sa ia masuri disciplinare impotriva respectivului.
Asta asa mai frate ca sa fii in duhul "marelui profet al zilelor din urma" parintele Serafim Rose care pentru ca diaconul Lazar Puhalo l-a contrazis referitor la opinia sa despre vami s-a dus la Sfantul Sinod al ROCOR si a cerut ca diaconul Lazar sa fie caterisit.
Si Sinodul ROCOR l-a si caterisit pe diaconul Lazar.
Acum eu nu sunt diacon sunt numai mirean si probabil tot asa si fratele Daniel da nu e nicio problema se gasesc ceva metode disciplinare.
Uite asa mai frate sa te lupti cu toti new-ageisti care vrea sa instaureze "religia viitorului".
Pentru care lupta iti agonisesti merite sa te ajute sa treci prin vami in vremea iesirii sufletului din trup si pentru acolo cand se cantareste pe balanta faptele rele cu faptele bune.

Si acum ca sa revin on-topic:
Cand dai un citat de se zice ca e de la Sfantul Efrem Sirul sau Sfantul Ioan Scararul sau Sfantul Vasile cel Mare e bine sa dai o sursa in care se gaseste alta decat cartea parintelui Serafim Rose "Drumul sufletului dupa moarte" preferabil intr-o carte aparuta si cunoscuta de mult timp in BOR.

Last edited by mihailt; 03.10.2010 at 21:21:07.
Reply With Quote