Citat:
Īn prealabil postat de gabriela8
Eu cred ca iubirea de sine, o iubire exagerata a impins-o la acest gest despre care nu cred ca avea habar ce inseamna iar acum ca stie nu are cum sa mai indrepte lucrurile...
|
Crede omul ca prin asta se rasbuna pe cine ??? nici el sarmanul nu stie pe cine , pe Dumnezeu ca la lasat in voia lui sa aleaga ce vrea sa faca ????
Se insala amarnic ca nu cunoaste pe Dumnezeu caci daca lar cunoaste ar aprecia bunatatea lui si iar multumi,
Omul sarmanu se crede ca se poate masura cu Dumnezeu insa nu siti ca el este creatia lui DUMNEZEU si creatorul poate sa faca ce vrea cu creatia lui .
Dumnezeu ne iubeste si n u ne pedepseste dupa multimea faradelegilor noastre si asteapta ca bun si Indurat pocainta noastra ne lasa timp de pocainta de intoarcerte numai ca noi Il cheltuim In desfatarile cu lumea si In placerii de tot felu , Daca Dumnezeu nea bincuvIntat cu un dar noi asteptam ca pentru darul Lui Dumnezeu Lumea semeni nostri sa ne slaveasca pe noi ca si cum noi am fi cei ce daruim daruri de la noi , si asta nu numai aici si In veata de toate zilele omul se crede mIndru fudul ca si cum nu ar fi muritor cauta slava ce nu ise cuvine .
La aceasta artista su cum sai spunem trecatoare prin lume a fost vorba de slabiciune de desnadejde sa pus nadejdea in slava desarta a admiratorilor si a celor ce au profitat de pe urma ei , Daca sar fi pus nadejdea In Dumnezeu sa fi mIntuit de acel duh al Desnadesdi si ar fi si astazi printre noi.
Despre mortii numai de bine este o vorba RomIneasca, Insa eu zic ca bunul dumnezeu sa o Ierte si sa aseze sufletul ei In Imparatia lui cea cereasca si intre cei ce au ramas sa faca pace si sa dea Lumina sa se Inteleaga si sa creasca copilul In dragoste de Dumnezeu ,nu InjectIndui deacum minia si ura nici ununi nici alti amin amin amin
+++ +++ +++ +++