În prealabil postat de cristiboss56
Nu numai că n-o vindecă , dar o și AGRAVEAZĂ ! Căci dacă cu un ochi mă rog și cu celălat judec pe fratele meu nimic nu fac ! Dacă mă rog 5 minute, o zi și o noapte și nu reușesc să scot din sufletul meu ura, disprețul, aroganța , mândria , boala se agravează mult mai rău. Văd vorbindu-se pe acest forum cu gura până la urechi de smerenie, bunătate, dragoste de Dumnezeu, văd dispute "teologice mărețe", văd vorbind mulți frați de vămile văzduhului, de îngeri , de mântuire, de pocăință în general, dar văd atâta dispreț față de aproape, văd atâtea antipatii personale, atâta ură ascunsă, încât mă întreb ce rost mai are rugăciunea în inimile acestora . Vin, urlă , se măresc cu a lor ștință , judecă, dau verdicte , pun la colț , cataloghează , fug și pleacă , ca apoi să revină ceva mai "smeriți" mai "iertători" , cerându-și iertare , cerând sfaturi , umblând în vicleșug și ură de frați. Da, boala acestora va deveni cronică și când își vor da seama va fi mult prea târziu ! Dumnzeu să ne apere de vicleșugul lor, căci cel viclean a pus stăpânire pe ei ! Să ne rugăm și pentru aceștia și pentru cei ce ne urăsc și ne vrăjmășesc pe noi, căci nu sunt puțini , și asta lesne se vede chiar și aici pe forum . Iartă-i și iartă-ne Doamne !+
|