noapte buna frate si iarta-ma ca ne-am ciondanit.. mai mult de atat nu poti face nici tu nici eu..vom vedea cand vom muri, de acord? pace? smintim si pe altii, nu de alta.. iertati-ma fratilor, credeti-ma ca am cerut sa-mi fie anulat contul caci e sminteala multa pe siteul asta.. erezie cat cuprinde, parelnicie, cate tastaturi, atatea obicee.. am sa mai fac o cerere.. Doamne ajuta si iarta-ma, din suflet te rog, da drumul impotrivirii ca nu castigam nimic din asta ci doar vom avea mai multe bagaje la vami.. astea ,graitul impotriva ,este un pacat greu, dovada starea ce ti-o da.. de asta spun sfintii ca potrivnicului nu trebuie sa-i raspunzi.. "nu va impotriviti celui rau" spune Mantuitorul.. nu ca tu ai fi cel rau! eu sunt cel mai rau, clar? si abia astept sa scap de aceasta ispita ! chiar acum inainte sa ies am sale trag o mustruluiala ,poate poate mi-or inchide contul! si sa nu mai fiu ispitit prin cutare sau cutare..ca ma murdaresc.. poate pe tine nu te doare frate dar pe mine ma surpa de-a dreptul ..iarta-ma din nou, iarta-ma , iarta-ma din suflet te rog, din strafundul fiintei mele, iarta-ma pentru toata supararea si mahnirea ce ti-am pricinuit!
|