View Single Post
Vechi 04.10.2010, 15:23:53
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Unde zice aci de vreo vama a vazduhului,in Pateric?
"14) Se spunea despre avva Sisoe, ca atunci cand era sa se savarseasca, sezand parintii langa dansul, a stralucit fata lui ca soarele. Si le-a zis lor : iata avva Antonie a venit ! Si dupa putin, a zis : iata ceata proorocilor a venit ! Si iarasi fata lui, mai mult a stralucit. Si a zis : iata ceata apostotilor a venit. Si s-a indoit fata lui iarasi. Si se parea, ca si cum el ar fi vorbit cu cineva si s-au rugat batranii de el zicand : cu cine vorbesti, parinte ? Iar el a zis : iata, ingerii au venit sa ma ia si ma rog sa fiu lasat sa ma pocaiesc putin. Si i-au zis lui batranii : nu ai trebuinta sa te pocaiesti, parinte. Si le-a zis lor batranul : cu adevarat, nu ma stiu pe mine sa fi pus inceput. Atunci au cunoscut toti ca este desavarsit. Si iarasi, de naprasna s-a facut fata lui ca soarele si s-au temut toti. El le-a zis lor : vedeti, Domnul a venit. Iar Domnul a zis : aduceti-mi pe vasul pustiului ! Si indata si-a dat duhul. Si s-a facut ca un fulger si s-a umplut toata casa ( locul ) de buna mireasma."
(e vorba despre Sfantul Sisoe cel Mare).
De unde se vede ca pe la judecata lui Dumnezeu Iisus Hristos si Sfintii Mari trec si cu atat mai mult noi.
("Aduceti-mi pe vasul pustiului" e aci judecata lui Dumnezeu Iisus Hristos despre Sfantul Sisoe cel Mare;se vede ca aci sufletul Sfantului Sisoe cel Mare e luat de ingeri si dus la in Rai,la Dumnezeu Iisus Hristos.)
In vamile vazduhului NU se opresc cei care s-au curatat de pacate!
Nu vad cum ceea ce ai scris tu ese un argument impotriva invataturii vamilor.
Doar daca nu ai viata sfantului Sisoe.. eu m-as teme pt iesirea sufletului din trup.
Reply With Quote