View Single Post
Vechi 04.10.2010, 21:06:22
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Paduraru Vezi mesajul
Replicând prin fel de fel de detalii, aveți destule șanse să smintiți pe unii mai slabi în credință, să fiți jignit de unii ortodocși grabnici la mânie. Asta doriți?!?
Nu intenționez să joc nici rolul pietrei de poticnire, nici al martirului de carton. Totuși am anumite așteptări de la forumiști, în special de la creștinii practicanți. Sminteala, mânia și vorbele urâte ar trebui să fie excluse, mă refer atât la ortodocși cât și la neoprotestanți. Ce spuneți de asta?

Citat:
3. Biblia ortodoxă, Biblia romano-catolică, Biblia protestantă etc. Citind diferite citate din biblii ale diferitelor culte, diferă doar câteva cuvinte sau orânduirea cuvintelor în frază. Nu are asta prea mare importanță; ține de topica traducătorului, dar ideea e aceeași.
Sunt perfect de acord cu dvs., am ales totuși versiunea sinodală pentru cei care ar găsi motive de sminteală în versiunile neoprotestante.

Citat:
4. Chiar dacă ne aflăm pe un subforum destinat dialogului interconfesional, nu înseamnă că trebuie să susținem vehement învățăturile non-ortodoxe. Replicile laconice, la fel sunt indicate. Vrea cineva detalii, vă poate scrie pe privat.

5. Când sunteți întrebat, iarăși răspuns laconic. Vrea detalii - mesaj privat.
Aveți o opinie ciudată vis a vis de un forum, în fine, vă respect opinia însă eu nu pot concepe niște răpunsuri pe privat date unor întrebări puse în public. Cât despre laconicitate, nu cred că pot fi acuzat de fugă de idei, citate stufoase, ori repetarea sâcâitoare a mesajelor. Fiecare are stilul lui...
Reply With Quote