04.10.2010, 22:00:33
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Nu poti fi si talhar si mantuit. Despre asta e vorba, nu despre altceva, Cristian. Oare talharul de pe cruce, a intrat in rai ca talhar, sau ca mantuit?!? Vorbim aici de finalitate.
Hristos nu tranteste nimanui usa in nas; nici noi nu o putem face, dar nu suntem obligati de nimic sa acceptam pacatele, pentru ca acceptam pacatosii. La botez ce raspuns dam prin nas/nasa la "Te lepezi de satana?" Raspundem de trei ori DA, ma lepad de satana. Despre asta e vorba. Ca drumul e presarat de ispite, o stim cu totii. Nu a afirmat nimeni ca e mai bun... caci atunci am demonstra tocmai contrariul.
|
Draga Anca , eu , tu si altii dupa Botez ne-am murdarit continuu haina cea curata prin tot felul de pacate , mai mici sau mai mari ! Sfanta Spovedanie , rugaciunea , Postul au acest dar curatitor , dar nu cred ca aici pe forumul asta este cineva far de pacat ! Nu acceptam pacatul , dar cadem in el ! Nu acceptam pacatosii , dar noi insine suntem pacatosi ! Nu acceptam ura de frati , dar noi insine judecam , catalogam , punem la colt ! Propovaduim smerenia , dar noi insine cadem in mandrie ! Asta e problema , problema fiecaruia in parte , a barnei cum se spune ! Doamne ajuta !