Citat:
În prealabil postat de cristian1979
dragii mei credinciosi...am nevoie de putin ajutor : sora prietenei mele in varsta de 32 ani are o forma moderata de retard mintal. Pana acum 2 luni locuia impreuna cu parintii,dar ei au decedat intr-un nefericit accident rutier,iar noi acum nu stim ce hotarare si in ce parte sa o luam . Am fost si am vizitat mai multe centre speciale pentru astfel de probleme,dar sincer nu ne-a multumit niciunul.Nu vrem sa adpotam o solutie de " spalare pe maini" si s-o aruncam intr-un centru uitat de lume in care sa fie batuta,maltratata sau cine stie ce s-ar mai putea intampla ...ne-ar interesa o manastire - asezamant si in care ar fi locuri speciale pentru astfel de probleme.Orice fel de informatie ne-ar fi de un real folos.Adresa mea de mail e mody2001ro@yahoo.com
Va multumesc din suflet si Doamne'ajuta!
|
Sora prietenei are sigur si pensie,ca persoana cu handicap si are nevoie de insotitor,platit de catre stat.Avand si locuinta(spui ca locuia cu parintii) nu vad de ce trebuie plasata la un centru specializat.Doar daca prietena ta vrea sa deschida succesiunea parintilor si cineva e in plus.