Ispita_Ta,eu,din cate stiu si din cate am auzit si eu,prin Parintele Tau Duhovnic,in general,vorbeste si te sfatuieste Dumnezeu,dar tu trebuie sa iti asculti si constiinta ta,caci si prin ea vorbeste Dumnezeu(vocea Lui Dumnezeu=constiinta ta).Dar daca tu nu simti chemarea,sau cum i se mai zice vocatia spre calugarie,nu vad ce rau este daca te rogi cu rugaciunea de lasare in voia Lui Dumnezeu,in grija LUI,si EL te va lumina si vei sti care este drumul tau cu adevarat in viata,caci nu numai cei de la Manastire se mantuiesc sau nu,dar la fel si in lume se mantuiesc sau se pierd,totul este sa ne lasam in seama si voia Lui Dumnezeu si le randuieste EL mai bine pe toate,dupa cum stie ca ne mantuim fiecare cu crucea lui,pe care o are de purtat,important este sa ne o asumam si sa nu o lepadam.Poate mai tarziu,cand vei simti,atunci vei intelege chemarea daca o ai,dar numai cu post si rugaciune,dupa cum zice un mare Parinte:"nu toti cei din Manastire se mantuiesc,dupa cum nici toti cei din lume se prapadesc".Padure fara uscaturi nicaieri nu exista,nici la Manastire si nici in lume.Fiecare se poate mantui in orice loc DACA VREA CU ADEVARAT,parerea mea personala.
|