Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Frate, daca nu vreti sa va spalati pe miini , atunci nu faceti asta nici o data , indiferent cum s-ar chema institutia in care voiti sa o debarcati. Credeti ca daca institutia se cheama ,,minastire" gestul vostru va avea alt nume ? . Cel mai bine ii va sta in mediu familial. Crestinii asa procedeaza si nu facind milostenie pe la colturi de biserici sau raspintii de drumuri cu 1 ron sau cu 10 bani !
Nu trebuie sa ne grabim sa facem milostenie atunci cind avem noi chef ci atunci cind D.zeu ne scoate in cale momentul si omul . Atunci sa fi crestin milostiv, cind te cheama D.zeu si nu cind ai tu chef !
Deci , ginditi-va bine !
|
Mda...usor de zis...dar noi locuim in chirie cu inca cineva,intr-un apartament cu 3 camere,tocmai pentru a ne fi mai usor financiar...ne gandeam la un asezamant ca si o solutie temporara pana reusim sa terminam studiile...adik inca 2 ani
Vad ca lumea s-a cam grabit sa traga concluzii pripite...noi de 2 luni ne gandim la o solutie...si credem ca asta ar fi cea mai buna ...nu am postat anuntul pe forum sa fim criticati de ce am luat acesta decizie...am postat in ideea ca cineva cunoaste un astfel de asezamant si ne-ar putea ajuta cu o idee.