View Single Post
Vechi 05.10.2010, 15:26:51
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Religia: Ortodox
Implicit Iarta-ma !!

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
Am o nelamurire. Cred in Dumnezeu insa nu pot intelege de ce Isus este fiul lui Dumnezeu. De ce a fost nevoie ca Dumnezeu sa-si sacrifice fiul, de ce a facut-o in anul X si nu cu 5, 10, 1000 de ani mai tarziu/mai devreme. De ce Dumnezeu are (a avut) un fiu si nu doi sau mai multi fii/fiice. In fine, sunt un om care gandeste logic, rational, care crede ca exista un Dumnezeu insa nu este de acord cu reguli si dogme impuse. As dori o argumentatie cat se poate de pertinenta.
Iarta-ma Wasabi, dar spui ca ai citit Cartea Sfanta si ma bucur sincer ca ai facut-o. Este Cartea Cartilor si Cartea Inteleptilor, este insusi cuvantul lui Dumnezeu in ea. Dar acolo iti explica clar in ea de ce Iisus este Fiul lui Dumnezeu, iti marturiseste asta chiar si cei trei Sfinti Apostoli in momentul schimbarii la fata, si iti marturiseste asta si Inaintemergatorul Domnului, iubitul nostru Sfantul Ioan Botezatorul in momentul botezului. La toate intrebarile de acest gen pe care noi ni le punem, gasim raspunsul tot in Biblie in Cartea lui Iov. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
Reply With Quote