Citat:
În prealabil postat de krabu
Draga Abel,
Nu este frumos sa incerci sa scoti o discutie din public in particular. De ce aduci oamenii mai la umbra? Lumina arde?
Nu cred ca ti se da ban cata vreme discutia este civilizata.
Trebuie sa ne iubim unul pe altul si nu sa ne mancam unul pe altul.
Hai sa fim mai buni prin fapte de iubire.
|
Daca intradevar pot dovedi aceasta, exista inca mesaje salvate pentru care am luat ban, desi nici una din postarile mele nu sunt neortodoxe (cu atat mai putin prozelitism, cum adesea sunt acuzat)
In postarile mele am pastrat linia ortodoxa a lucrurilor pentru a nu creea contraverse, sunt de la incepul acestui forum si am cautat mereu sa nu jignesc sa nu acuz ci sa pot discuta civilizat cu alti crestini, am de invatat de la altii si cred ca pot avea raspunsuri bune pentru cei care trec sau au trecut prin situatii asematoare.
Imi place Scriptura si citesc din ea, deasemeni cinstesc si apreciez invaturilor multor inaintasi indiferent de confesiune.
Ca sa fiu mai explicit,
La inceput mi-am schimbat nick din Copilutz in Abell la cererea administratiei pentru ca un anumit user la socotit nedemn de acest forum
Apoi mi-am schimbat avatarul pentru ca "pestele" (care era neorttodox)care il pusesem ca avatar deasemeni la tot la cererea administratiei , moment in care mi-am facut cunoscuta apartenenta religioasa (la intrebarea administratiei) intreband daca este o problema prezenta mea pe acest forum. Mi sa ingaduit prezenta cu specificarea sa nu vb niciodata despre biserica penticostala, lucru care il facusem si l-am facut si in continuare. Din acel moment multe din postarile mele au fost sterse chiar daca de cele mai multe ori contineau doar texte biblice (singurul lucru despre care stiu sa vb)
Din dorinta de anu supara am scris Iisus mereu cu doi de "i" desi in scrierea mea zilnica este cu un singur "i" dar acuzele au continuat.
Ultima oara mi sa dat ban pentru ca am indraznit sa postez un link al unei campanii impotriva relatiilor sexuale inainte de casatorie,(postare stearsa) campanie care purta chipul unei fete din orasul meu moarta intr-un accident stupid de masina, o fata minunata care a excelat in tot spiritualitate, scoala , relatii si pe care socot da dumnezeu a luat-o de tanara ca sa traga un semnal de alarma in domeniul acesta.
Nu mai vb de acuzatiile si atacurile care le-am primit de useri.
Ca si membru pe forum am incercat sa ajut (administratia stie), cand am trimis logul privat al unui user care se autointitula preot pentru a smulge bani de la naivi promitand, rugaciuni si iertari de pacate etc.
In ultima vreme am postat rar, pentru ca sa nu dau de maunca administratiei sa stearga postarile, asa ca cred ca poti sa intelegi de ce i-am cerut (bineinteles daca e interesata o discutie cu mine)un alt forum sau e-mail.
Exista raspunsuri la ce afirma ea, dar nu isi gasesc locul pe un forum in care doar parerile ortodoxe conteaza, orice nu suna ortodox e sters sau atacat ... si eu nu vreau sa demonstrez ceva sau sa ma cert fara rost. Caut sa slujesc Domnului si sa invat impreuna cu toti acei care vor mai mult de la viata lor, care mai unca de invatat asemeni miepentru cei care au ajuns la plinatatea adevarului ii las sa se certe si sa conteste tot ce nu seamana cu ce cred ei.
CVu respect Birsan Florin