Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Eu ti-am raspuns aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...1&postcount=56 . Depinde de situatia fiecaruia si de hotararea duhovnicului. Oare esti tu mai in masura decat duhovnicul meu sa ma opresti de la Impartasanie? Vrei sa astept sa se intoarca nevasta-mea la credinta si abia apoi sa primesc Sfintele Taine? Si vezi ca acel thread a fost deschis acum mai bine de doi ani de zile, fyi.
Pentru chestia cu extraterestrii, am marturie din Biblie data de Parintele Galeriu. Nu e nevoie sa crezi, chiar nu e important. Dar nu ma mai acuza de vrajitorie din cauza asta. La fel si pentru inteligent design: nicaieri in Biblie nu poti sa-mi arati ca lumea a fost zidita in 144 de ore terestre. Te perzi in detalii superficiale, ti-am mai spus asta. Eviti esenta credintei ortodoxe care este Liturghia, respectiv Euharistia.
Pace.
|
Nu te opresc eu de la impartasanie.. dar m-a mirat ca spui ca tu nu te joci cu ortodoxia, ca te tii de canoane etc..
Este prea usor sa arunci in altii si sa te dai pe tine exemplu.
Si acei altii - se tin si ei de invatatura bisericii, nu fac de capul lor.
(Si nu te acuz, dar acel thread m-a uimit mult, deoarece eu nu cunosc multi oameni care nu vor copii! Nemaivorbind de crestini.. ca nu am auzit nici unul!)
Tu uiti ca si Iuda s-a impartasit inainte de vanzare. Dar fiind plin de patimi nu i-a folosit.