Slava lui Dumnezeu!
Azi am asteptat cu sufletul la gura, sa sune telefonul sa primesc o veste de la nepoata mea sa aflu cum a decurs prima sedinta de citostaice.
In primul rand, am primit telefonul asteptat cu o veste tare buna: cu o zi inainte i-au facut Corneliei o analiza speciala din sange ( marker ), habar n-am cum se cheama, cert este ca, gradul cancerului este in acest moment la cifra 6, am inteles ca e foarte bine. Sta rau cu anemia si e marit acidul urric, in rest e ok. Sedinta a fost lunga, dupa ce s-au mai linistit apele in aceea clinica de oncologie, m-a sunat chiar sora mea, era mult mai linistita ( duminica a plans intruna ), era mai calma, are o doctorita tanara care e tare draguta, vorbeste frumos, ii explica tot felul, bine ca-i este drag de ea.
Rugaciunile voastre ale tuturor au facut minuni !
Cred cu tarie ca mult, mult au ajutat la starea de liniste pe care a dobandit-o azi, Cornelia, in timpul sedintei de citostatice.
Maine, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vor veni doi preoti de la o manastire din apropierea Timisoarei si vor face Sfantul Maslu, la ea acasa.
Am pus-o la slujbe la multe manastiri, toti o ajutam cu rugaciuni si ganduri bune. Trebuie sa recunosc ca azi mi-am revenit si eu, nu-mi pierd nadejdea insa eram la randu-mi foarte bulversata, trista, lacrimile nu mi le pot controla, insa acum cand am aflat ca acel marker e la un nivel scazut, simt ca va fi bine! Doamne ajuta!
Multa sanatate si numai ganduri bune tuturor celor care ati rostit o rugaciune, o vorba de duh, ori ati avut un gand bun pentru cei in suferinta!