View Single Post
Vechi 05.10.2010, 21:58:48
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Pentru Anca-Miha, citeste pasajul subliniat:

In opinia lui Zaharia parintii care tin conferinte nu au nimic de spus. Parintele Rafail Noica e unul din marii duhovnici care tin conferinte.
Acum intelegi postarea mea?
Nu am crezut ca sunteti atit de superficiala . Pai de unde pina unde LD a ajuns parinte ? Eu tocmai asta spuneam , dar nu ati fost atenta deoarece dorinta de polemizare ca si cea de a indrepta o greseala de care nu doriti sa fiti vadita, va indeamna sa raspundeti orice dar fara a gindi !
Tocmai de asta faceam diferenta intre cei de teapa lui LD, care din punctul meu de vedere nu spune mai nimic , si parintii imbunatatiti care nu ies la discutii publice sau la publicatii !
Ma surprindeti cit de pe dos intelegi dar mai ales neastimparul din dvs. de a va incontra pe lucruri pe care nici nu le intelegeti si ca urmare nici nu le stapiniti !
V-am mai spu, de obicei noi femeile suntem mai delicate, mai precaute, mai prevazatoare si chiar mai atente cel putin cu noi insine , dar la dvs. se intimpla ca si cu babuta prinsa in tren fara bilet : nu prea !

Ia sa recititi postarea mea in cauza si sa reveniti cu un comentariu , sa vedem indrasniti ?