View Single Post
Vechi 06.10.2010, 10:01:04
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patmos Vezi mesajul
Wassabi,imi este clar ca Sfanta Treime este este o realitate complet necunoscuta tie,ceea ce face inutil orice dialog.
inteleg. si eu cred ca este inutil orice dialog cu oameni fanatici. in afara de a crede orbeste, fara pic de judecata, in literele unei carti, nu puteti face altceva. faptul ca biserica a facut o multime de afirmatii dovedite false de-a lungul timpului nu va spune nimic. mintea voastra nu mai judeca, v-ati ingropat in fanatisme si repetari la infinit ale versetelor biblice pe care nu le-ati inteles ci doar v-au facut mintea inceata.
orice incercare de a discuta pe temeiuri logice, pline de sens, despre credinta, Dumnezeu, Isus etc este sortita esecului cu voi, oamenii fanatici. Cand nu mai aveti argumente logice incepeti cu acuzatii ("veti da socoteala") exact precum inchizitia, diferenta este ca nu aveti alta putere decat cuvintele amenintatoare din spatele monitorului.
Atat tu cat si Gheron sunteti departe de esenta crestinismului ,care este iubirea, nu ce a spus Marcu, Ioan, nu cu cati i se scrie un nume si nu de cate ori te duci la biserica. Degeaba faceti ce faceti daca in inima nu aveti iubire ci mandrii nejustificate si ura fata de cei care va arata adevarata forma a vietii voastre spirituale.
am cerut argumente LOGICE si mi s-au adus niste citate din biblie, unele dintre ele care nici macar nu sustineau ceea ce spuneti voi. nu repetand de sute de ori spusele unei carti il vei intelege pe Dumnezeu. Tu chiar crezi ca Dumnezeu atat a putut face? Sa ajunga la tine NUMAI prin scrierile unei carti vechi de mii de ani? Chiar crezi ca asta este ceea ce vrea Dumnezeu de la oameni? Sa repete papagaliceste ce scrie in Biblie/Coran/Vede/etc??? Sunteti intr-o mare eroare, va bateti joc de bunul cel mai de pret pe care vi l-a dat Dumnezeu, mintea si ratiunea voastra. Ce face omul diferit de animale? Mintea, RATIUNEA! Iar voi o negati, o alungati, v-o atrofiati repetand la nesfarsit versete biblice si aruncand amenintari celor care va spun, argumentat, logic si pasnic ca ceea ce faceti este o activitate obsesiva si nicidecum una spirituala. Spiritualitatea inseamna eliberare, inseamna spirit liber, deschis, iubitor si nu un suflet inchis propria-i temnita.

Last edited by wassabi; 06.10.2010 at 10:19:10.
Reply With Quote